Home Trend - Rreth Nesh

Nxitur nga nje shpirt sipermarres, magjia jone eshte bere e mundur edhe per qytetin e Tiranes Ne ofrojme sherbim profesional per dizenjim ne sasi dhe cilesi sipas deshires tuaj. Tek ne do arrini te pershtasni me shijet tuaja stilin, dekorin, ngjyrat dhe materialin apo dhe ide te vecanta qe mund te konsiderohen te parealizueshme. Home Trend eshte studio dhe showroom e cila permban ne vetvete produktet me te perzgjedhura ne industrine e letrave murale. Ne produktet tona flitet me gjuhen e fundit te teknologjise te cilat ofrojne nje game te gjere te siperfaqeve te letrave dhe materialeve. Produktet me te fundit reklamohen ne katalogun dhe faqen tone te internetit. Një trashëgimi e projektimit, një histori e shërbimit, vëmendje dhe cilesi në detaje kjo eshte ajo qe ne sjellim prane jush.